Voeding en Sport

Goed eten en drinken heeft veel invloed op je gezondheid en je prestatievermogen. Op internet, in tijdschriften en in boeken is tegenwoordig veel informatie te vinden over voeding in het algemeen, maar ook over voeding bij sport. Iedereen geeft goed bedoelde adviezen. Maar wat is een sportvoeding die bij jou past?

Advies op maat

Een sportdiëtist is gespecialiseerd in het opstellen van een individueel voedingsplan voor sporters dat is aangepast aan jouw leefstijl en doelen. Er wordt gekeken naar je trainingsschema, de duur en de intensiteit van de trainingen en de tijden waarop getraind wordt. Iedere sport stelt andere voedingseisen. Ook wordt er gekeken naar het gewenste lichaamsgewicht- en vetpercentage. En, niet onbelangrijk, er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Eten moet vooral ook lekker zijn!

Yvonne Klomp-Krooshof heeft ervaring als sportdiëtist sinds 2000, is SCAS gecertificeerd en zit in de vakgroep van het NOC*NSF voor CTO/NTC/RTO Sportdiëtisten.

Zij adviseert individuele sporters (van recreatief- tot internationaal niveau), geeft presentaties/workshops o.a. aan verenigingen, talentvolle sporters en trainers en heeft in het verleden deel uitgemaakt van het medische team rond Marianne Vos.

Dit is je kans om je gezondheid te verbeteren. Neem contact op voor het maken van een afspraak.