Consulten

Het eerste gesprek duurt ongeveer een uur. Dit gesprek vormt de basis van het traject. We bespreken je doelen en bekijken welke aanpassingen je zou kunnen maken in jouw voeding en leefstijl. We stellen samen een advies op, waarmee je aan de slag kunt. Indien nodig wordt een vervolgafspraak gepland (van ongeveer een half uur) om het advies te evalueren en zo nodig bij te stellen.

Het accent ligt op het vergroten van je kennis over gezonde voeding die bij je past en hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Onze diëtisten geven praktische adviezen om je leefstijl te verbeteren, doelen te behalen en resultaten te behouden.

Privacy

De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

Privacyverklaring Dietistenpraktijk Zwolle

Klachtenregeling

Wanneer je een klacht hebt, probeer deze dan eerst te bespreken met je diëtist. Klachten die niet onderling kunnen worden opgelost, kunnen worden ingediend bij het Klachtenloket Paramedici.

www.klachtenloketparamedici.nl
030-3100929

Dit is je kans om je gezondheid te verbeteren. Neem contact op voor het maken van een afspraak.